Nieuwsbrief


Hier onder ziet u onze laatst verzonden nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief graag in uw mailbox ontvangen, laat het ons weten via een mailtje naar info@restaurantnegen.nl 


Nieuwe menukaart

Het is weer herfst, dat betekent dat we een nieuwe menukaart hebben! Hierop zijn een aantal lekkere nieuwe gerechten te vinden, zoals een rijkgevulde bouillabaisse en lamscurry geserveerd met rijst. Natuurlijk mogen onze klassiekers ook niet ontbreken, zoals onze carpaccio met truffelmayonaise, herfstsalade met paddenstoeltjes en Serranoham, rode mul op een geurige witte wijn-saffraan risotto en kippenlevertjes 'Royal'.

 
 
 
Warme appeltaart

Met het oog op steeds kouder en natter herfstweer, hebben we ons vers aardbeiengebak gewisseld voor heerlijk warme appeltaart.

 
 
 
 
Berne Abdijbier

Zoals u wellicht in de kranten heeft gelezen brouwt onze Abdij sinds kort heerlijk bier. Er zijn momenteel twee soorten te verkrijgen, namelijk Norbertijn Blond en Prior Dubbel.
Met trots kunnen we u mededelen dat wij beide schenken!
 

 
 
Openingstijden

Al wordt het wellicht te koud om op ons terras plaats te nemen, we zijn van woensdag t/m zondag gewoon vanaf 12 uur geopend. Kom gezellig langs voor een broodje, soepje, salade of onderstaande hamburger!