Restaurant Negen

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Gezellig en sfeervol adres in het prachtige Heeswijk Dinther ( gemeente Bernheze )in Noord-Brabant? Dan komt u vanzelf terecht bij Restaurant Le Petit Monde / Negen.

We bieden een kaart met gerechten van uit de hele wereld, met een twist van Chef Patrick.
Dus de Amerikaanse Spareribs, Een Vietnameese Phȏ en een prachtige Holandse stampot!
Wij bieden u de gelegenheid voor diner, maar ook voor een cateringpartij kunt u bij ons terecht. Binnenkort gaan we weer de deuren vroeger openen om een Lunch te bieden of gewoon een lekker kop koffie met wat huisgemaakt lekkers.

 

Heerlijk eten staat bij ons op de hoogste plaats. Daarnaast hebben we veel zorg besteed aan de inrichting van ons restaurant. Ons restaurant beschikt over ongeveer 50 zit- plaatsen en als het weer een beetje meezit dan kunt u ook op het terras genieten van onze specialiteiten.

 

Vier keer per jaar vernieuwen we onze menukaart omdat we graag werken met streek- en seizoensproducten. Daarnaast is er altijd een gerecht buiten de kaart!
Natuurlijk houden wij rekening met door het WNF gesteunde keurmerken zoals MSC en FOS. Zo serveren wij graag biologisch, duurzaam en dier-vriendelijke vlees- en visproducten.
Maar ook mensen die een “ kleine portie” eten, zijn van harte welkom!
Wij beschikken ook over een kleine maar mooie wijnkaart.

 

 

Woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 17.30 uur

Zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.

 

 

Restaurant Negen
Mgr. van Oorschotstraat 9
5473 AX Heeswijk-Dinther

0413-291446
info@restaurantnegen.nl